ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαΐου 2022 09:00

Πρόσκληση σε webinar από τις Dataways και Cisco

H Dataways και η Cisco σας προσκαλούν την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, 10:00 π.μ., στο online webinar με θέμα: «Αποκτήστε ορατότητα & έλεγχο στο δίκτυο σας με το Cisco Identity Services Engine (ISE)».

Γεγονός αποτελεί, ότι η κινητικότητα σήμερα είναι πλέον βασικό χαρακτηριστικό της καθημερινής εργασίας. Η πρόσβαση απαιτείται να γίνεται από διαφορετικά σημεία, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και πολλές φορές από ετερογενείς συσκευές και περιβάλλοντα. 

Εγγραφείτε στο hands-on αυτό περιεκτικό webinar από εξειδικευμένα ICT Security στελέχη της Cisco και της Dataways, όπου θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη ορατότητα & έλεγχο (Access Control) – που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του zero-trust security – στο δίκτυο του χώρου εργασίας σας με τη λύση Identity Services Engine (ISE) της Cisco. Κάντε την εγγραφή σας εδώ και ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του webinar!

Τεύχος 61

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design