ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Νοεμβρίου 2022 06:51

Πρόγραμμα STEM για παιδιά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά από τη Lockheed Martin

Η Lockheed Martin εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα STEM με έμφαση στη ρομποτική, στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά. Η Lockheed Martin δεσμεύεται να συνεργαστεί με αυτές τις ομάδες για την ανάπτυξη προγραμμάτων που εκπαιδεύουν και εμπνέουν τους αυριανούς επιστήμονες, μηχανικούς και μαθηματικούς.

Το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά παρέχει αξιολόγηση και παρέμβαση σε παιδιά του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων με μαθησιακές δυσκολίες. Τα παιδιά θα επικεντρωθούν σε διάφορα προγράμματα που σχετίζονται με τη ρομποτική, όπως LEGO, μηχανική και αλγόριθμους, ολοκληρώνοντας ένα πρόγραμμα σπουδών εκατοντάδων ωρών δραστηριοτήτων STEM.

Η Lockheed Martin προσέφερε δωρεά 50.000 δολαρίων στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ίδρυση τμήματος STEM για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, ενισχύοντας έτσι το πρόγραμμα εργοθεραπείας του νοσοκομείου.

Διαμόρφωσε μια ειδική αίθουσα διδασκαλίας, απέκτησε τον απαραίτητο εξοπλισμό – hardware, software, ρομποτικά κιτ – ενώ παράλληλα προχώρησε σε πρόγραμμα εκπαίδευσης των απαραίτητων εκπαιδευτικών και του προσωπικού που θα υποστηρίξει την εκπαίδευση STEM για δεκάδες παιδιά ηλικίας 5-15 ετών.

Τεύχος 173

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design