ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Ιανουαρίου 2023 06:45

Πρωτιά της Cosmos και διάκριση για Environmental Sustainability

Σημαντική διάκριση, υψηλής οικολογικής σημασίας απέσπασε η Cosmos Business Systems. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, που αποτελεί Gold Partner της Cisco, απέκτησε την τεχνολογική εξειδίκευση “Cisco Environmental Sustainability” και πλέον καθίσταται ο πρώτος και μοναδικός συνεργάτης με την ειδίκευση αυτήν σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα.

Αναφορικά η Cosmos Business Systems τονίζει πως μέσω αυτής της διάκρισης η εταιρεία «αποδεικνύει ξανά την οικολογική της συνείδηση, θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στην Περιβαλλοντική Αειφορία και βιωσιμότητα. Ο σκοπός είναι να προσφέρει φιλικές λύσεις προς το περιβάλλον, όπως την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση προϊόντων, αλλά και να βοηθήσει τους πελάτες της να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας».

Η Cosmos Business Systems εφαρμόζει τακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης στους τομείς που δραστηριοποιείται, καθώς είναι πιστοποιημένη και κατά ISO 14001:2015 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).

Tεύχος 205

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design