ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Δεκεμβρίου 2022 07:02

Πρωταθλήτρια η Schneider Electric στο Canalys Channel Leadership Matrix

Η Schneider Electric ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια στο πλαίσιο του Canalys Channel Leadership Matrix για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η Canalys, ερευνητικός οργανισμός στον κλάδο του IT, ανακήρυξε τη Schneider Electric Πρωταθλήτρια Ηγεσίας Καναλιού EMEA για τις συνεχείς βελτιώσεις στα προγράμματα συνεργατών της, την ανάπτυξη της υπάρχουσας βάσης συνεργατών της κατά 20% και την ηγετική της θέση στις πρακτικές βιωσιμότητας.

Σύμφωνα με την Canalys, οι Πρωταθλητές είναι αυτοί που έχουν επιδείξει τα υψηλότερα επίπεδα αριστείας στη διαχείριση καναλιών κατά τη διάρκεια του έτους, σε σύγκριση με τους ομολόγους τους στον κλάδο, ενώ επιτυγχάνουν επίσης το δύσκολο έργο της βελτίωσης της απόδοσης από έτος σε έτος. Οι προμηθευτές αξιολογήθηκαν και από τους δύο συνεργάτες του καναλιού στο Canalys Candefero Vendor Benchmark και τους αναλυτές της Canalys. Η Schneider Electric ανακηρύχθηκε «Πρωταθλήτρια» μεταξύ εννέα άλλων προμηθευτών.

Τον Ιούνιο του 2022, η Schneider Electric ξεκίνησε την πρώτη φάση του νέου προγράμματος συνεργατών mySchneider IT, υποστηρίζοντας συνεργάτες καναλιών ΙΤ με μια απλοποιημένη δομή του προγράμματος και ποικίλες εξειδικεύσεις για data centers, λύσεις ΙΤ, software και υπηρεσίες. Το πρόγραμμα παρέχει στους συνεργάτες μια νέα σειρά εργαλείων πωλήσεων, εκπαίδευσης και πόρων, προσφέροντας νέα οφέλη ευθυγραμμισμένα με κάθε μία από τις κατευθύνσεις εξειδίκευσής του.

«Ο τίτλος του “Πρωταθλητή” της Schneider Electric αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της προς τους συνεργάτες καναλιών της και τις συνεχείς βελτιώσεις στα προγράμματα, τα εργαλεία και τα μοντέλα engagement της», δήλωσε ο Alastair Edwards, Chief Analyst της Canalys. «Το κανάλι εκτιμά τη δύναμη της διαχείρισης λογαριασμών της Schneider Electric, αλλά και την τεχνική της υποστήριξη, καθώς επιδιώκει να υποστηρίξει την εξυπηρέτηση συνεργατών της και την ανάπτυξη software για συνεργάτες».

Τεύχος 200

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design