ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Ιανουαρίου 2023 06:52

Πρωταθλήτρια η ESET στο Global Security Leadership Matrix 2022 

Η ESET αναγνωρίστηκε ως Champion στο Global Security Leadership Matrix 2022 της Canalys. Η Canalys βαθμολόγησε την ESET ιδιαίτερα θετικά, χάρη στη συστηματική αύξηση των εσόδων της, την αύξηση κατά 30% στον τομέα των παρόχων διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSP), την ποιότητα διαχείρισης των πελατών, καθώς και την εύκολη ροή διαδικασιών που ακολουθεί. 

Το πρόγραμμα ESET Partner έχει στόχο την καθιέρωση μακροπρόθεσμων συνεργασιών, γεγονός που βοήθησε την εταιρεία να διατηρήσει τις υψηλές βαθμολογίες από τους συνεργάτες της. Το δίκτυο της ESET αποτελείται πλέον από περισσότερους από 10.000 MSPs και 24.000 μεταπωλητές, με τους MSPs να παραμένουν βασικός πυλώνας της στρατηγικής της. Η εταιρεία ενίσχυσε τις υπηρεσίες της, δίνοντας τη δυνατότητα στους MSPs να προσφέρουν λύσεις XDR, μεταξύ αυτών και των ESET Inspect και ESET Inspect Cloud, οι οποίες προηγουμένως ήταν διαθέσιμες μόνο για εταιρικούς λογαριασμούς. 

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την ψηφιακή ασφάλεια που εξασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των συστημάτων ενός οργανισμού», δήλωσε ο Ignacio Sbampato, Chief Business Officer της ESET. «Θεωρούμε ότι προσφέρουμε στους συνεργάτες μας πρόσβαση στην πιο πυκνά πολυεπίπεδη τεχνολογία που υπάρχει, επιτρέποντάς τους έτσι να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους ίδιους – την πρόοδο της επιχείρησής τους». 

Τεύχος 206

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design