ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Μαρτίου 2022 08:59

Προστασία Δεδομένων στην UNIMED από την Revival Consulting Services

Η Revival Consulting Services S.A., βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την UNIMED ΑΕ happi.gr, Unimed S.A, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO). Στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO), η Revival SA μεριμνά για τη διασφάλιση της διαρκούς συμμόρφωσης της εταιρείας με την υφιστάμενη νομοθεσία περί της προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ παράλληλα εποπτεύει και συντονίζει τις απαιτούμενες ενέργειες, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις σε ζητήματα ιδιωτικότητας.

Η UNIMED ΑΕ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εφαρμογών και στη δημιουργία λογισμικού και προγραμματισμού ηλεκτρονικών συστημάτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις στον τομέα της υγείας. Η UNIMED ΑΕ επιλέγει την Revival SA για την προστασία των δεδομένων της, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα με τον αξιόπιστο χειρισμό της, την ευαισθησία της σε ζητήματα προστασίας του απορρήτου.

Τεύχος 36

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design