ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Σεπτεμβρίου 2022 06:52

Προκήρυξη θέσης εργασίας από το ΕΚΤ

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και αναζητά άτομο με πτυχίο Πληροφορικής για να το εντάξει στην ομάδα του για το έργο με τίτλο Διαχείριση και υποστήριξη συστημάτων των εξυπηρετητών ανάπτυξης και δοκιμαστικής λειτουργίας των εφαρμογών που αναπτύσσονται ή αναβαθμίζονται στο πλαίσιο της Πράξης.

O συνεργάτης θα ενταχθεί στην ομάδα υλοποίησης του έργου και το αντικείμενο των υπηρεσιών του θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων τη διαχείριση, τη βελτιστοποίηση και την παρακολούθηση συστημάτων πληροφοριακών συστημάτων υποδομής για την αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών της Πράξης. Επίσης, το αντικείμενο των εργασιών και καθηκόντων του θα περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση και την παρακολούθηση των διαδικασιών λήψης αντιγράφων ασφαλείας την παρακολούθηση καθημερινών διαδικασιών λειτουργίας κεντρικών συστημάτων του υπολογιστικού κέντρου και την υποστήριξη στις ομάδες ανάπτυξης λογισμικού της Πράξης και την υποστήριξη χρηστών. Ο υποψήφιος θα συμμετέχει στην ανάπτυξη, στη διαχείριση, στη βελτιστοποίηση και στην παρακολούθηση λογισμικών αυτοματισμού και ενορχήστρωσης. Χρειάζεται να διαθέτει δυναμικό και υπεύθυνο χαρακτήρα με άριστες ικανότητες επικοινωνίας και με ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη γνώσεων και ικανοτήτων. Θα πρέπει, επίσης, να διακρίνεται από ομαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίας σε διεπιστημονική ομάδα.

Ο μέγιστος προϋπολογισμός της θέσης είναι 36.000 ευρώ. Το έργο θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2023.

Η τελική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Τεύχος 123

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design