ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Μαρτίου 2022 09:01

Προκήρυξη διαγωνισμού για βελτίωση φωτισμού στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας

Του Χάρη Ματθαίου

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκήρυξε διαγωνισμό για το έργο «αποκατάσταση βλαβών – συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Θεσσαλονίκης και επισκευή πινακίδων αναγγελίας κινδύνου 2022-2024». Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών ορίστηκε η 11/04/2022, ενώ οι προσφορές θα αποσφραγιστούν δύο μέρες αργότερα, στις 13/04/2022. Το κόστος του έργου έχει προϋπολογιστεί στα 500.000 ευρώ (αξία χωρίς ΦΠΑ 403.225 ευρώ), ενώ η διάρκειά του ορίζεται στα 2 έτη (730 ημέρες) από την υπογραφή της σύμβασης.

Το έργο που πρόκειται να βελτιώσει τον φωτισμό και τη συνολική ασφάλεια του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας περιλαμβάνει:

α) Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Μ.Ε. Θεσσαλονίκης αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

β) Αντικατάσταση κλεμμένων καλωδίων σε σημεία όπου έχει αναφερθεί κλοπή.

γ) Επισκευή βλαβών στις υπάρχουσες πινακίδες αναγγελίας κινδύνου μέσα στα όρια της πίστωσης που έχει εγκριθεί για τον σκοπό αυτό.

Τεύχος 31

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design