31 Μαρτίου 2023 06:59

Προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες χώρου θέρμανσης και ψύξης από την Olympia Electronics

Οι θερμοστάτες της Olympia Electronics παρέχουν στον χρήστη ευελιξία και εύκολη διαχείριση των παραμέτρων για βελτιστοποίηση των συστημάτων θέρμανσης. Αυτό που κάνει τους θερμοστάτες τόσο ελκυστικούς είναι ο κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τις εύχρηστες και έξυπνες λειτουργίες τους. Επιπλέον, επιτρέπουν να εξοικονομήσετε έως και 25% κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με τους διμεταλλικούς θερμοστάτες!

Μπορείτε να ρυθμίζετε την θερμοκρασία του χώρου σας όπως ακριβώς επιθυμείτε και να κλειδώσετε την θερμοκρασία με κωδικό ΡΙΝ σε όποια θερμοκρασία θέλετε, όπως επίσης και να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο του θερμοστάτη. Διευκολυνθείτε με τους τρόπους λειτουργίας των θερμοστατών, που σας παρέχουν τη δυνατότητα ρύθμισης μέχρι και 20 προγραμμάτων με επιλογή θερμοκρασίας προγράμματος, ώρα εκκίνησης και ώρα λήξης.

Επιπλέον, σας παρέχουν λειτουργία θέρμανσης και ψύξης και λειτουργίες απουσίας και νυκτός, στις οποίες προγραμματίζετε τη θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε να έχει ο χώρος σας όταν λείπετε ή το βράδυ.

Τεύχος 259

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design