ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Φεβρουαρίου 2023 06:56

Ποιοτική θέαση με την LG UQ81

Χάρη στον επεξεργαστή α5 Gen 5 AI , η τηλεόραση LG UQ81 προσφέρει εικόνα σε ανάλυση 4Κ, ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης, με ευκρίνεια και ακρίβεια σε κάθε στιγμή.

Με το HDR10 Pro, το επίπεδο φωτεινότητας προσαρμόζεται για τη βελτίωση των χρωμάτων και της ευκρίνειας σε κάθε εικόνα, ενώ με τη βοήθεια του FILMMAKER MODE™ οι ταινίες προβάλλονται όπως ακριβώς γυρίστηκαν.

Ο έλεγχος φωτεινότητας AI της τηλεόρασης διασφαλίζει το ιδεατό επίπεδο φωτεινότητας για οποιοδήποτε περιβάλλον και έτσι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν πλέον από την άνεση του σπιτιού τους ρεαλιστικές εικόνες, να έχουν «κρυστάλλινη εμπειρία» με ζωντανά χρώματα και εκπληκτική λεπτομέρεια σε αληθινή ανάλυση 4Κ.

Ακόμα, η LG UQ81 TV διαθέτει τη λειτουργία «Το προφίλ μου» που μπορεί να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη, καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ατομικών προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας. Το ThinQ® AI κάνει την τηλεόραση ακόμα πιο έξυπνη, χωρίς την ανάγκη χρήσης τηλεκοντρόλ, διαθέτει φωνητικό έλεγχο και εξατομικευμένη ψυχαγωγία μέσω του φωνητικού βοηθού της επιλογής του χρήστη.

Επιπλέον, η LG UQ81 διαθέτει τη λειτουργία Sport Alert, για να στέλνει ειδοποιήσεις στους χρήστες για να μη χάνουν στιγμή από τους αγαπημένους τους αγώνες.

Για τους λάτρεις του gaming, η LG UQ81 θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός τους αφού μέσα από τη συνεργασία της LG με την HGiG οι χρήστες απολαμβάνουν τα τελευταία παιχνίδια HDR βιώνοντας μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Η LG UHD είναι μια τηλεόραση με μοντέρνα σχεδίαση καθώς διαθέτει πιο λεπτό σχεδιασμό και ελάχιστο περιθώριο για καλύτερη εμπειρία θέασης και τέλεια εφαρμογή.

Η LG UQ81 βρίσκεται σε διάφορα μεγέθη 43, 50, 55, 65 & 75 ιντσών.

Τεύχος 218

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design