ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Νοεμβρίου 2022 06:48

Πλησιάζει το Internet Governance Forum Greece

Το Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου Ελλάδος (Internet Governance Forum Greece – IGF Greece) επιστρέφει και φέτος για δύο ημέρες, στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τι σημαίνει διαδίκτυο, ποιο μηχανισμοί κρύβονται πίσω από την εύρυθμη λειτουργία του και τι ακριβώς προϋποθέτει η διακυβέρνησή του.

Το OTEAcademy θα γεμίσει με μια σειρά από καινοτόμες ομιλίες, ερευνητικά σχέδια, συζητήσεις και προτάσεις, προτείνοντας λύσεις και πολιτικές για μερικές από τις πιο απαιτητικές προκλήσεις της εποχής μας.

Το IGF Greece 2022 θα συγκεντρώσει αναγνωρισμένους εκπροσώπους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, της ακαδημαϊκής και τεχνικής κοινότητας και της Κοινωνίας των Πολιτών και θα αναλύσει τις πολλαπλές πτυχές του Decentralization of Power (Αποκεντροποίηση της Δύναμης), εστιάζοντας στους τρόπους με τους οποίους οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο αναδιαμορφώνουν πτυχές της πολιτικής, της οικονομίας και της ζωής των πολιτών στο πλαίσιο της αποκεντροποίησης υπαρχουσών δομών διακυβέρνησης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και έχει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Ωστόσο, διαδικτυακά θα αναλυθούν σε πάνελ και παρουσιάσεις από αναγνωρισμένους ομιλητές και ομιλήτριες με πολυετή εμπειρία στους επιμέρους τομείς, οι εξής υποθεματικές:

• Η Δύναμη ως Ενέργεια.

• Η Δύναμη ως Διακυβέρνηση.

• Η Οικονομική Δύναμη.

• Η Πληροφορία ως Δύναμη.

Το Internet Governance Forum Greece 2022 διοργανώνεται από το Ινστιτούτο για το Ίντερνετ και τη Δίκαιη Κοινωνία και δρα υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τεύχος 162

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design