ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Σεπτεμβρίου 2022 06:43

Πλατφόρμα για την προώθηση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου του Δ. Ηρακλείου

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου υπέγραψε σύμβαση για την Προμήθεια εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία Πλατφόρμας Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής στο πλαίσιο της Πράξης Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δ. Ηρακλείου με ανάδοχο εταιρεία τη NovelTech.

Η σύμβαση προβλέπει:

• Προμήθεια (Άδεια Χρήσης, Εγκατάσταση, Παραμετροποίηση), Πλατφόρμας Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής.

• Προμήθεια και εγκατάσταση beacons & QR Codes για τα καταστήματα που παίρνουν μέρος στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου του Δ. Ηρακλείου.

• Υπηρεσίες Δημιουργίας λογαριασμών καταστημάτων στην πλατφόρμα και εκπαίδευση χρηστών.

Η πλατφόρμα πιστότητας του Open Mall (Loyalty platform) θα περιλαμβάνει website και Mobile Application, την οποία θα χρησιμοποιούν οι καταναλωτές προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε προσφορές, κουπόνια, και λοιπές προωθητικές ενέργειες. Στόχος είναι η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω υπηρεσιών αλληλεπίδρασης, ενίσχυσης πιστότητας και επιβράβευσης επισκεπτών και πελατών των καταστημάτων. Με την υλοποίηση του έργου θα ενισχυθεί ο θεσμός του Open Mall.

Η πλατφόρμα προβλέπεται να είναι έτοιμη προς χρήση στους επόμενους 5 μήνες.

Τεύχος 120

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design