ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Ιανουαρίου 2023 06:47

Η Satori Analytics πιστοποιήθηκε από την TÜV Austria Hellas

Η Satori Analytics χάρη στην ποιότητα των υπηρεσιών της και την αυξανόμενη εμπιστοσύνη του κοινού στο πρόσωπό της, κατάφερε να αποκτήσει τις πιστοποιήσεων ISO 27001 : 2013 & 9001 : 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η πιστοποίηση ISO 27001 : 2013 καταδεικνύει τη στοχοπροσήλωση της Satori στην προστασία των δεδομένων, καθώς αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο ασφάλειας που καθορίζει τις βέλτιστες πρακτικές για το πώς οι οργανισμοί πρέπει να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους και περιγράφει πώς οι εταιρείες πρέπει να διαχειρίζονται τον κίνδυνο ασφάλειας πληροφοριών δημιουργώντας ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών (ISMS).

Αντίστοιχα, το ISO 9001 ορίζεται ως το διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας (QMS) και καταδεικνύει την ικανότητα της Satori να παρέχει με συνέπεια υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ποιότητας των πελατών.

Καταλήγοντας, η εταιρεία δηλώνει ευγνώμων για όλα τα μέλη της ομάδας Satori που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και ευχαριστεί την ITACC Solutions για την καθοριστική συμβολή της στην απόκτηση των δύο πιστοποιήσεων.

Τεύχος 210

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design