ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Οκτωβρίου 2022 06:51

Πιστοποίηση Performance Verified για το WatchGuard AuthPoint MFA

Η WatchGuard® Technologies ανακοίνωσε ότι η λύση AuthPoint® για τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) έχει κερδίσει την πιστοποίηση Performance Verified από την Miercom. Αξιολογώντας το AuthPoint έναντι ανταγωνιστικών λύσεων σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, η Miercom διαπίστωσε ότι η λύση MFA της WatchGuard προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα με χαμηλότερο κόστος, ευκολότερη εγκατάσταση και διαχείριση και καλύτερη εμπειρία για τον τελικό χρήστη.

Η Miercom αξιολόγησε τις λύσεις MFA που προσφέρουν οι WatchGuard, Cisco Duo και Microsoft Azure βάσει 24 διαφορετικών κριτηρίων. Η ανάλυση διαπίστωσε ότι το AuthPoint παρέχει ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών σε μία προσιτή τιμή (συμπεριλαμβανομένων πολλών χαρακτηριστικών, για τα οποία οι ανταγωνιστές χρεώνουν επιπλέον), ενώ ξεπερνά και τις δύο εναλλακτικές λύσεις σε ευκολία χρήσης και λειτουργικότητα τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους τελικούς χρήστες, προσφέροντας εξαιρετική συνολική απόδοση επένδυσης. Η Miercom σημείωσε ότι το AuthPoint:

• Παρέχει την απλούστερη εγκατάσταση και χρήση του single sign-on (SSO) τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους χρήστες.

• Προσφέρει απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήσης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήστες που το χρησιμοποιούν για πρώτη φορά.

• Περιλαμβάνει σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως ο έλεγχος ταυτότητας βάσει κινδύνου, ο οποίος παρέχει ενισχυμένες δυνατότητες ασφαλούς πρόσβασης με τη χρήση προσαρμόσιμων πολιτικών κινδύνου.

• Είναι η μόνη λύση, μεταξύ όσων δοκιμάστηκαν, που προσφέρει μετάβαση μέσω του cloud με βάση το αποτύπωμα σε όλες τις πλατφόρμες κατά την ενεργοποίηση, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας έναντι των χάκερ.

• Προσφέρει υψηλή αξία και απόδοση επένδυσης με τον συνδυασμό πλούσιου συνόλου χαρακτηριστικών, προσιτής τιμής εφάπαξ αγοράς και ευκολίας χρήσης.

Τεύχος 149

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design