ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Απριλίου 2022 08:59

Πιστοποίηση Networking Solution GCP της Grandstream από την PartnerNET Academy

Αυτόν τον Απρίλιο ένας τρίμηνος κύκλος συνεχών εκπαιδεύσεων GCS ολοκληρώνεται για την ακαδημία της PartnerNET. Σε αυτό το διάστημα, περισσότεροι από 200 επαγγελματίες εκπαιδεύτηκαν στις λύσεις Networking της Grandstream και στη συνέχεια, απέκτησαν την επαγγελματική πιστοποίηση επιπέδου Grandstream Certified Specialist (GCS).

Με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου για την PartnerNET Academy ανοίγει ένας νέος, με μία εκπαίδευση που θα ανεβάσει το επίπεδο όποιου την παρακολουθήσει και αποκτήσει την πιστοποίηση επιπέδου Grandstream Certified Professional (GCP). Η εκπαίδευση αυτή είναι το Networking Solution GCP Hands-On Training, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Μαίου 2022. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση αφορά σε ένα εντατικό ολοήμερο training session, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε πραγματική επαφή με τις συσκευές και τις λύσεις Networking της Grandstream. Ακόμη, θα λάβουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση πάνω στις λύσεις αυτές από τον Grandstream Certified Trainer της PartnerNET, κο Angelo Gentili. Μετά την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα έχουν χρόνο να δώσουν την εξέταση που θα τους χαρίσει την πιστοποίηση GCP στις λύσεις Networking, μια πιστοποίηση που κάνει πραγματική διαφορά στην αγορά, προσελκύοντας νέους πελάτες και επιβεβαιώνοντας στους υπάρχοντες πως βρίσκονται στα κατάλληλα χέρια.

Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια για την επερχόμενη εκπαίδευση Networking Solution GCP Hands-On Training, που της δίνει προστιθέμενη αξία, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας, θα διεξαχθεί εκ του σύνεγγυς στο ειδικά διαμορφωμένο training room της PartnerNET Academy, το οποίο βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Σαρανταπόρου 9, στον Χολαργό. Το training room είναι ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος, κατάλληλος για επαγγελματικές εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου. Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μία διά ζώσης εκπαίδευση Networking Solution GCP Hands-On Training και να αποκτήσετε την πιστοποίηση που θα σας ανεβάσει επίπεδο επαγγελματικά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Κλείστε τη θέση σας τώρα μέσα από το επίσημο site της PartnerNET, πατώντας εδώ.

Τεύχος 50

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design