ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Οκτωβρίου 2022 06:51

Πιστοποίηση Microsoft Azure VMware Solution Specialization για την Performance

Η Performance Technologies ανακοινώνει πως απέκτησε το Microsoft Azure VMware Solution Specialization.

Το Microsoft Azure VMware Solution Specialization είναι διαθέσιμο μόνο σε συνεργάτες που πληρούν αυστηρά κριτήρια σχετικά με την επιτυχή ολοκλήρωση έργων και τις δεξιότητες του προσωπικού τους. Αυτή η εξειδίκευση επικυρώνει τη βαθιά γνώση, την εκτεταμένη εμπειρία και την αποδεδειγμένη επιτυχία ενός συνεργάτη στη μετεγκατάσταση φορτίων VMware από on premise στο Azure cloud. Το AVS είναι μια υπηρεσία της Microsoft, πιστοποιημένη από την VMware, η οποία εκτελείται σε υποδομή Azure και απαντά στην ανάγκη μεγάλης μερίδας πελατών της VMware. Οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να διαχειρίζονται τα υπάρχοντα IT περιβάλλοντά τους με τα ίδια εργαλεία VMware που ήδη γνωρίζουν, ενώ παράλληλα μπορούν να εκσυγχρονίσουν τις εφαρμογές τους με τις εγγενείς υπηρεσίες Azure.

Οι συνεργάτες που είναι πιστοποιημένοι με specialization, όπως η Performance Technologies, μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να μεταφέρουν απρόσκοπτα φορτία εργασίας που βασίζονται σε VMware από on-premise data centers τους στο Azure και, στη συνέχεια, να ενσωματώσουν το περιβάλλον VMware τους με το Azure.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης, Technology Services Manager της Performance Technologies δήλωσε: «To Microsoft Azure VMware Solution Specialization αναδεικνύει πραγματικά την ικανότητα και την αφοσίωση που επιδεικνύει η ομάδα μας καθημερινά στην παροχή προηγμένων τεχνολογικών λύσεων που συνιστούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών μας».

O Justin Alderson, Technical Lead, Global Partner Solutions Group, CEΕ στην Microsoft δήλωσε, επίσης: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, μιας και η Performance Technologies είναι ο πρώτος συνεργάτης όχι μόνο σε Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, αλλά και στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη που κατακτά αυτή την πιστοποίηση».

Ο Ivo Sladoljev, Director of Partner Organization MEE της VMware, δήλωσε: «Με την απόκτηση αυτού του advanced specialization, η Performance Technologies συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της να οδηγεί τα καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα για τους κοινούς πελάτες μας».

Τεύχος 150

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design