ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Απριλίου 2022 08:58

Πιστοποίηση ISO 9001 για την PartnerNET

Η PartnerNET επενδύει τόσο στην ποιότητα των λύσεων, όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στο ευρύ δίκτυο συνεργατών της. Η ποιότητα αυτή έρχεται να επισφραγιστεί με την πιστοποίηση ISO 9001 που απονεμήθηκε για την εφαρμογή και διατήρηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Η απόκτηση της πιστοποίησης αυτής είναι ακόμη ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την PartnerNET, στη διαδρομή που έχει χαράξει και συνεχίζει να χαράζει, στον χώρο του ICT εδώ και πολλά χρόνια.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η άρτια εξυπηρέτηση του δικτύου συνεργατών που διαθέτει, λειτουργώντας περισσότερο ως ένας φορέας ανάπτυξης και καινοτομίας, παρά ως ένας απλός διανομέας ICT. Χάρη στον δομημένο τρόπο λειτουργίας και στις πολλαπλές ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει η PartnerNET, έχει επιτύχει τη συνεχή διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της με επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι αναγνωρίζουν την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρονται από την PartnerNET, ποιότητα η οποία και την καθιστά πρωτοπόρο στον χώρο της διανομής ICT, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Τεύχος 46

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design