ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Ιανουαρίου 2023 06:44

Πιστοποίηση για την i-DOCS

H i-DOCS ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO 9001:2015 και το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που είναι σήμερα εγκατεστημένο στον Οργανισμό, αποδεικνύει ότι η i-DOCS συνεχίζει να ακολουθεί τη βάση μιας πορείας πιστοποίησης (που αναπτύχθηκε το 2021) η οποία βελτιστοποιεί τις εσωτερικές διαδικασίες και εκείνες με τους Πελάτες του Οργανισμού, τονίζει η εταιρεία.

«Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της i-DOCS, είναι η ενίσχυση της Ικανοποίησης των Πελατών μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής των Λύσεων και Υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των Διαδικασιών Βελτίωσης Συστημάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη Συμμόρφωση των Πελατών σύμφωνα με τις ισχύουσες Νομικές και Κανονιστικές απαιτήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς», συνεχίζει.

«Ακολουθώντας πιστά τη Στρατηγική μας σχετικά με το πλάνο πιστοποιήσεων που έχουμε θεσπίσει και σε συνέχεια της απόκτησης του ISO27001:2013 πριν από ένα χρόνο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε το κοινό σχετικά με την παραπάνω πιστοποίηση, ενώ έχουμε ήδη δρομολογήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση δύο επιπλέον ISO πιστοποιήσεων, εντός του τρέχοντος έτους», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Πρετεντέρης, Γενικός Διευθυντής της i-DOCS.

Τεύχος 213

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design