ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Φεβρουαρίου 2023 06:48

Περιοδεία της Siemens στην Ελλάδα

«Περιοδεία» στους συνεργάτες της ανά την Ελλάδα διοργάνωσε η Siemens, μέσω του Control Panel Truck on Tour. Το truck πέρασε από πολλές πόλεις της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας κατά το διάστημα 16 έως 26 Ιανουάριου. Συγκεκριμένα, το Control Panel Truck επισκέφτηκε τους Approved Partners της Siemens σε Πάτρα, Κόρινθο, Αθήνα, Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένες θεματικές εκπαιδεύσεις μέσα από τις διαθέσιμες στο φορτηγό λειτουργικές εφαρμογές της Siemens. Πρόκειται για μια εμπειρία προσομοίωσης σε πραγματικές γραμμές παραγωγής, όπου έμπειρα στελέχη της Siemens Ελλάδος μοιράστηκαν την τεχνογνωσία τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης για εφαρμογές στη βιομηχανία και σε άλλους τομείς.

Ακόμα, παρουσιάστηκαν οι νέες λύσεις που προσφέρει η σειρά Sentron στους πίνακες χαμηλής τάσης, από τους νέους διακόπτες ισχύος 3WA και τις δυνατότητές τους σε ευελιξία εγκατάστασης, μηχανική αντοχή και δικτύωση έως τους νέους μικροαυτόματους διακόπτες με δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας για ενεργειακή εποπτεία και έλεγχο των τελικών φορτίων σε κάθε εγκατάσταση (Sentron Powercenter 1000). Η παρουσίαση της σειράς Sentron ολοκληρώθηκε με μία εισαγωγή στο Sentron Digital και την ευκολία που προσφέρει η τεχνολογία της Siemens να μεταμορφώνει κάθε ηλεκτρολογικό πίνακα σε έξυπνο. Μεγάλο βάρος δόθηκε και στις πρωτοποριακές λύσεις της σειράς Sirius. Νέοι τρόποι εποπτείας (Simocode) αλλά και ελέγχου κινητήρων (Sirius Hybrid Motor starters / Soft starters), έξυπνοι και ευέλικτοι τρόποι ελέγχου της βιομηχανικής εγκατάστασης (Sirius Command), λύσεις εξειδικευμένες στην προστασία του ανθρώπου σε κάθε εγκατάσταση (Safety) κ.ά. Στο πλαίσιο αυτό, περισσότεροι από 180 πελάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Siemens CoPa Truck, να παρακολουθήσουν τις σχετικές εκπαιδεύσεις και να ενημερωθούν για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που οδηγούν τη βιομηχανία ένα βήμα πιο πέρα.

Παράλληλα, η παρουσία του Siemens CoPa Truck στην Ελλάδα συνδυάστηκε με δύο ημερίδες που οργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις της Siemens σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε πιστοποιημένους συνεργάτες και πελάτες από τον χώρο της βιομηχανίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία για μια μοναδική ξενάγηση στο CoPa Τruck. Τέλος, κατά τη διάρκεια των ημερίδων παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον σχεδιασμό πινάκων, στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στους αυτοματισμούς κατοικίας και κτιρίου, καθώς και στον έλεγχο και την εποπτεία της ενέργειας μέσα από εξελιγμένες ενεργειακές πλατφόρμες.

Τεύχος 229

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design