ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Απριλίου 2022 08:56

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για 8η χρονιά

Στον φετινό διαγωνισμό, που πραγματοποιείται για 8η χρονιά από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης WRO Hellas, με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE, οι μαθητές προετοιμάζουν έξυπνες τεχνολογικές εφαρμογές για τον πρωτογενή τομέα και την αγροτική παραγωγή.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό οι μαθητές χρειάζεται να αξιοποιήσουν βασικές αρχές των φυσικών επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών, να εργαστούν ομαδικά και να κάνουν έρευνα, έτσι ώστε να καταγράψουν προκλήσεις και να προτείνουν λύσεις. Αναπτύσσοντας δεξιότητες στην επικοινωνία, στην επίλυση προβλημάτων και τον προγραμματισμό, οι μαθητές μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας και οικονομίας.

Μέσα από τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής θα αναδειχθεί και η ελληνική αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα και στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2022 με θέμα «Το ρομπότ μου, ο φίλος μου».

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Τεύχος 49

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design