ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Οκτωβρίου 2022 06:45

Ο Elon Musk επισκέφθηκε τα κεντρικά του Twitter κουβαλώντας νιπτήρα!

Του Χρίστου Κρανάκη

Τα κεντρικά γραφεία του Twitter, κουβαλώντας έναν νιπτήρα επισκέφτηκε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Elon Musk. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, εισέρχεται χαμογελαστός στον χώρο, ενώ στη χαρακτηριστική περιγραφή της δημοσίευσης αναφέρει «let that sink in» (λογοπαίγνιο με τη λέξη νιπτήρα στα αγγλικά sink).

Όπως είναι λογικό, οι χρήστες των social media επιδόθηκαν σε ένα κύκλο εικασιών προκειμένου να ερμηνεύσουν την ιδιόρρυθμη αυτή κίνηση. Το πιο πιθανό πάντως είναι ο Musk να διάλεξε τον νιπτήρα σαν συμβολισμό των ριζοσπαστικών μέτρων που πρόκειται να εφαρμόσει στο Twitter, καθώς στα αγγλικά η έκφραση «kitchen sinking», σηματοδοτεί τη λήψη καινοτόμων και καθόλα διαφορετικών πρακτικών. Άλλωστε ο Musk, έχει πολλάκις δηλώσει πως το Twitter χρειάζεται σημαντικές αλλαγές, ενώ έχει υπονοήσει – εμμέσως πλην σαφώς – ότι επεξεργάζεται την ιδέα να περικόψει θέσεις εργασίας.

Τεύχος 161

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design