ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Μαρτίου 2023 06:55

Ο BEREC ανακοινώνει το πρόγραμμα του 11ου Stakeholder Forum

Το Stakeholder Forum είναι η ετήσια δημόσια εκδήλωση του BEREC που συγκεντρώνει κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και επαγγελματίες του χώρου για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σχετικά ζητήματα του κλάδου. Η εκδήλωση χρησιμεύει, επίσης, ως πλατφόρμα δέσμευσης και συζήτησης σχετικά με τα σχέδια εργασίας του BEREC για το επόμενο έτος.

Το EU Data Act, ο σχεδιασμός ενός προσβάσιμου μέλλοντος για τους χρήστες με αναπηρίες, οι τάσεις των ρυθμιστικών κανόνων στην ψηφιακή εποχή και η έκκληση για συμβολή στο πρόγραμμα εργασίας BEREC 2024, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στο Stakeholder Forum του BEREC, στις 30 Μαρτίου 2023 στις Βρυξέλλες, με δυνατότητα και online παρακολούθησης.

Workstreams 2024: Ο BEREC σχεδιάζει να ξεκινήσει το συνέδριο με μια εισαγωγή στο Πρόγραμμα Εργασίας 2024, από τον επερχόμενο Πρόεδρο του BEREC, κο Tonko Obuljen (HAKOM, Κροατία) και να καλέσει τους ενδιαφερόμενους για μια έγκαιρη συνεισφορά σχετικά με την πρόταση. Μαζί με τον σημερινό Πρόεδρο του BEREC, κο Κώστα Μασσέλο (ΕΕΤΤ, Ελλάδα), θα συμμετάσχουν στο Q&A μαζί με τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

EU Data Act, προσβασιμότητα και το μέλλον των ρυθμιστικών κανόνων: Μια άλλη σημαντική συζήτηση στο συνέδριο θα επικεντρωθεί στο Data Act, μια θεμελιώδη προϋπόθεση για την εκμετάλλευση των ευκαιριών της ψηφιακής εποχής, που παρουσιάστηκε από ειδικούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του BEREC. Το συνέδριο θα εστιάσει, επίσης, στη συνάφεια της προσβασιμότητας των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών για τελικούς χρήστες με αναπηρία και στον ρόλο της ρύθμισης στην ψηφιακή εποχή, χρησιμεύοντας και ως εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Τεύχος 248

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design