ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Απριλίου 2023 06:45

Ο Όμιλος Quest Gold Sponsor στο Panorama

Ο Όμιλος Quest ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει και τη φετινή χρονιά ως Gold Sponsor στο Panorama of Entrepreneurship & Career Development.

To Panorama of Entrepreneurship & Career Development, συνιστά το μεγαλύτερο συνέδριο για τη νεανική επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό και απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως μεταξύ 18 – 35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικών διαδρομών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνεπής στη διαχρονική δέσμευσή του να συνεισφέρει στη διασύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο, ο Όμιλος θα εκπροσωπηθεί από στελέχη των εταιρειών τεχνολογίας Info Quest Technologies, Uni Systems και iSquare SA – Apple Authorised Distributor for Greece & Cyprus, καθώς και τις ομάδες HR όλων των θυγατρικών του, που θα αναδείξουν τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στο σύγχρονο «επιχειρείν».

Τεύχος 264

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design