ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Μαΐου 2023 06:49

Ο Όμιλος Σαρακάκη στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων  

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχει ενεργά στη μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις.  

Το Organmeetings συνιστά ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει και υλοποιεί το Ίδρυμα Ωνάση για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις, με την επιστημονική καθοδήγηση του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) και τη συνεργασία του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (Ω.Κ.Κ.). 

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση καταρρίπτοντας παράλληλα μύθους και στερεότυπα που εξακολουθούν να κυριαρχούν στην κοινή γνώμη. 

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα παρακολουθήσουν το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο των Organmeetings που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: 

• Ποιος θα μπορούσε να χρειαστεί μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου; 

• Μπορεί οποιοσδήποτε να εγγραφεί ως δωρητής οργάνων;  

Η συμμετοχή του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα πιστοποιηθεί και θα επιβραβευθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ωνάση τον Ιανουάριο του 2024.  

Τεύχος 289

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design