ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Φεβρουαρίου 2022 10:23

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ΜΑΤΑΛΩΝ Α.Ε. ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Digimark

Η αναβάθμιση των συστημάτων της ΜΑΤΑΛΩΝ Α.Ε. συνδέεται άμεσα με την ανάγκη της εταιρείας να ανταποκρίνεται συνεχώς στα δεδομένα της αγοράς με ευελιξία και ταχύτητα, αλλά και με τον στόχο της να βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η Digimark, που συνεργάζεται με την ΜΑΤΑΛΩΝ Α.Ε. για περισσότερο από 20 χρόνια, πραγματοποίησε έρευνα για να αναλύσει τις ανάγκες της ΜΑΤΑΛΩΝ και να μπορέσει να προσδιορίσει τις κατάλληλες αλλαγές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της. Οι λύσεις που πρότεινε και ολοκλήρωσε περιλάμβαναν έργα επανασχεδιασμού και αλλαγής σε ολόκληρη την υποδομή IT Infrastructure (servers, storage, switches, firewall κ.λ.π.), εγκατάσταση και υλοποίηση IP PBX τηλεφωνικού κέντρου, καθώς και μετάβαση σε περιβάλλον Office 365 με migration Δεδομένων.

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε η Digimark στη ΜΑΤΑΛΟΝ Α.Ε. συμβάλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των χρηστών και των διαδικασιών της.

Τεύχος 4

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design