ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Νοεμβρίου 2022 06:44

Ο προσωπικός σας ιατρός ήρθε μέσω gov.gr

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Πολίτες και γιατροί μπορούν πλέον να ενημερώνονται για ότι αφορά στον Προσωπικό Γιατρό μέσω του prosopikos.gov.gr. Ο θεσμός του Προσωπικού Γιατρού είναι μία δωρεάν παροχή προς όλους τους πολίτες. Οι πολίτες αποκτούν για πρώτη φορά προσωπικό σύμβουλο υγείας για θέματα αγωγής υγείας, πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και καθοδήγησης τους σε σοβαρά προβλήματα που ανακύπτουν.

Με την εγγραφή τους στον Προσωπικό Γιατρό, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τις δωρεάν παροχές που προσφέρει ο θεσμός, για τη διαδικασία εγγραφής και για τη διαδικασία προγραμματισμού του ηλεκτρονικού ραντεβού τους.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα υπάρχει ενότητα συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση και τις δυνατότητες του νέου θεσμού, προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τις παροχές του.

Μέσω της νέας ιστοσελίδας θα μπορούν να μπαίνουν και οι γιατροί, οι οποίοι θα κατευθύνονται στην ιστοσελίδα εγγραφής τους, και θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που τους αφορούν. Επιπλέον, παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία σχετικά με την πορεία του θεσμού και τη συμμετοχή των πολιτών και των γιατρών σε αυτόν.

Τεύχος 169

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design