ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Μαρτίου 2023 06:55

Ο Νικόλαος Βελέντζας αναλαμβάνει Chief Operating Officer της IFSAS

Η IFSAS ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του Chief Operating Officer της εταιρείας από τον κο Νικόλα Βελέντζα. Ο κος Βελέντζας προέρχεται από την INTRACOM TELECOM, όπου και κατείχε τη θέση του General Manager Services BD, ενώ στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας όπως VF και Siemens. Ανέλαβε καθήκοντα από την 6ηΜαρτίου του 2023 και θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και τον συντονισμό των επιχειρησιακών μονάδων της IFSAS, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο κος Λεωνίδας Κασιάπης, CEO της εταιρείας δήλωσε: «Θα ήθελα να απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα στον κο Βελέντζα και να του ευχηθώ επιτυχία στον νέο του ρόλο, ως μέλος της διοικητικής μας ομάδας. Ο Νίκος κομίζει μεγάλη εμπειρία και γνώση στον τεχνολογικό κλάδο και διαθέτει μια ευρύτερη αντίληψη των τάσεων στον τομέα της ασφάλειας. Η εμπειρία του θα μας βοηθήσει σε μία ουσιαστική αναβάθμιση του τρόπου που ενσωματώνουμε βέλτιστες πρακτικές στο επιχειρησιακό μας μοντέλο, για την καθολική εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των επιχειρηματικών μας μονάδων.

Τεύχος 246

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design