ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Σεπτεμβρίου 2022 06:51

Συμμετοχή της Revival στην BEYOND

Για βιώσιμη και αποτελεσματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων!

Η Revival Consulting Services SA, με μεγάλη χαρά θα συμμετάσχει στη BEYOND 4.0 2022, ως μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας – ΣΕΚΕΕ.

Θα βρίσκετε στο κοινό περίπτερο του ΣΕΚΕΕ, εμβαδού 100τμ. στο Κτίριο 13 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, που σε συνεργασία με την HETiA, θα συμμετέχει στο εκθεσιακό σκέλος της BEYOND 4.0 2022 από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου 2022.

Η BEYOND 4.0 συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Εθνικό Φορέα εκθέσεων ΔΕΘ – HELEXPO, την Be Best, την εταιρεία Industry Disruptors, καθώς και με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη των ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ & HETiA.

Μαζί της θα είναι και η Cactus, ο συνεργάτης της Revival στο Technology Hub στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τεχνολογικές λύσεις αιχμής, με προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιστοποιήσουν κάθε έκφανση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς σας!

Τεύχος 137

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design