ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Μαρτίου 2023 06:46

Ο Θ. Βασιλειάδης της Specisoft στο Digital Account Conference

O CEO της Specisoft, Θεοκλής Βασιλειάδης, συμμετείχε στο συνέδριο Digital Account Conference, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2023.

Ειδικότερα, ο κος Βασιλειάδης εκτέλεσε χρέη ομιλητή στο πάνελ με θέμα: «Ο Λογιστής ως επιχειρηματικός σύμβουλος», στο πλαίσιο του οποίου αναλύθηκαν οι ψηφιακές εφαρμογές που δίνουν τη δυνατότητα στον λογιστή να διευρύνει το ρόλο του και να συμβάλει στη στρατηγική ανάπτυξης των εταιρειών των οποίων είναι λογιστής.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφερθεί πως η Specisoft για τον κλάδο των λογιστών διαθέτει το λογισμικό κλεισίματος Ισολογισμών με κατάλληλο module  για αξιολόγηση και ωραιοποίησή του, για αποδοχή του από τις Τράπεζες, στον Τομέα Συμβουλευτικής τα λογισμικά αναλύσεων, αξιολόγησης, βιωσιμότητας κ.α. και στο Management, τα λογισμικά Budgeting, Business Planning, Cash Flows κ.α.

Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο Δημήτρης Δημητρίου, CEO Founder CPA ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, η Σουσάνα Πατσούμη-Κάλφα, Chief Business & Value Officer, Atlas Consulting, η Γεωργία Σουρλαντζή, Finance Director, ABBVIE, η Άννα Σπαθή, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ACIS. Εκ μέρους της ΠΑΕΛΟ συμμετείχαν ο Λάμπρος Μπέλεσης, πρόεδρος της ΠΑΕΛΟ και ο Αναστάσιος Δουκέρης, Αντιπρόεδρος.

Τεύχος 257

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design