ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Φεβρουαρίου 2022 06:45

Ο Διονύσης Γρηγοράτος Διευθύνων Σύμβουλος της New SIA Greece

Ο Διονύσης Γρηγοράτος ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της New SIA Greece, μέλος του Ευρωπαϊκού παρόχου υπηρεσιών πληρωμών Nexi Group, που πρόσφατα ενσωμάτωσε τη SIA.

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο Διονύσης Γρηγοράτος έχει αποκτήσει πλήρη εξειδίκευση στους τομείς του multi-channel sales management, του επιχειρηματικού μετασχηματισμού, των πλατφορμών υπηρεσιών IoT και μια σε βάθος εμπειρία της διαχείρισης της αξίας των πελατών, έχοντας διατελέσει σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε εταιρείες, όπως η Vodafone Ελλάδας και η Hellas on Line. Προηγουμένως ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Victus Networks, μιας εταιρείας κοινής χρήσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας που δημιουργήθηκε από την κοινοπραξία της Vodafone Ελλάδας και της Wind Hellas. Στον νέο του ρόλο ως Διευθύνων Σύμβουλος της New SIA Greece, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και εκτέλεση των επιχειρηματικών στρατηγικών της Nexi στην ελληνική αγορά, εισάγοντας μια σειρά καινοτόμων υπηρεσιών πληρωμών και λύσεων προστιθέμενης αξίας που θα ωφελήσουν τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες. Ο Διονύσης θα αναφέρεται απευθείας στον Eugenio Tornaghi, Head of International Markets και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Nexi Payments.

Τεύχος 17

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design