5 Απριλίου 2022 08:59

Ο Βασίλης Αυζώτης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην GCC Hellas

Η GCC Hellas που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2013 ως Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας, ανακοίνωσε την πρόσληψη του κου Βασίλη Αυζώτη στη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Η GCC επενδύει σε στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν και να συμβάλλουν στη διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξή της με την προσθήκη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Ο κος Αυζώτης εντάσσεται στο δυναμικό της GCC έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερη από 30 έτη πείρα στον χώρο της πληροφορικής. Σημαντικότεροι σταθμοί στην πορεία του υπήρξαν η Microsoft Ελλάς (1993) και η μακροχρόνια σταδιοδρομία του στην HP Hellas (1998), όπου ανέλαβε με επιτυχία σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως Product Manager, IPG General Manager, PPS MEMA Region Business Planning Director & Chief of Staff, PPS General Manager Greece & Cyprus και Managing Director Greece & Cyprus.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο κος Αυζώτης θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και διαχείριση του δικτύου συνεργατών της εταιρείας και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Ελληνική αγορά και την ευρύτερη περιοχή.

Τεύχος 42

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design