ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Μαρτίου 2022 08:58

Ο Απρίλιος έρχεται με δύο νέες εκπαιδεύσεις από την PartnerNET Academy

Στον τομέα των πωλήσεων, κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Οι πιστοποιήσεις της Grandstream, τις οποίες μπορεί να αποκτήσει κανείς παρακολουθώντας τις εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις που προσφέρει η PartnerNET Academy, αποτελούν ένα τέτοιο ισχυρό πλεονέκτημα της αγοράς. Όπως κάθε εξάμηνο, έτσι και αυτό, οι άνθρωποι πίσω από την ακαδημία της PartnerNET έχουν καταρτίσει ένα ενημερωμένο πρόγραμμα, με στόχο την εκπαίδευση και την πιστοποίηση των μελών του δικτύου συνεργατών της.

Αυτόν τον Απρίλιο διοργανώνονται εντελώς δωρεάν τα online σεμινάρια:

  • Networking Solution GCS Webinar, την Παρασκευή 1/04, και
  • UC Solution GCS Webinar, την Παρασκευή 8/04.

Το πρώτο απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν τις κατάλληλες, βασικές, γνώσεις στις λύσεις Networking της Grandstream. Το δεύτερο απευθυνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τις λύσεις Unified Communications της Grandstream, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στις πωλήσεις των λύσεων αυτών. Οι εκπαιδεύσεις Grandstream Certified Specialist (GCS) αποτελούν το πρώτο στάδιο πιστοποίησης της Grandstream και δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο επόμενο στάδιο εξειδίκευσης, αυτό του Grandstream Certified Professional (GCP). Οι εκπαιδεύσεις για τις πιστοποιήσεις GCP, τόσο στις λύσεις Networking, όσο και στις λύσεις UC, θα ακολουθήσουν τον Μάιο και τον Ιούνιο, στο ειδικά διαμορφωμένο training room της PartnerNET Academy, για μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης.

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκπαιδεύσεις της PartnerNET Academy και να κλείσετε τη θέση σας, πατήστε εδώ.

Τεύχος 37

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design