ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Δεκεμβρίου 2022 06:54

Ολοκληρώθηκε το Athens Security Conference της WatchGuard

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Athens Security Conference, powered by WatchGuard, που συνδιοργάνωσαν η Digital SIMA και η WatchGuard Technologies, την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος συνεργατών από τις σημαντικότερες εταιρείες πληροφορικής, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις λύσεις ασφαλείας της WatchGuard όσο και γενικότερα για τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της κυβερνοασφάλειας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Γενικού Διευθυντή της Digital SIMA, κο Δημήτρη Στεφανόπουλου, ενώ ακολούθησε η εναρκτήρια ομιλία του κου Διονύση Λιναρδάτου, Αναπληρωτή Προϊστάμενου του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Τηλεπικοινωνιακού Τομέα ΕΕΤΤ με θέμα Οι Υπηρεσίες Εμπιστοσύνης στην Ελληνική αγορά και οι αρμοδιότητες της ΕΕΤΤ. Στη συνέχεια, ο κος Alper Onarangil, Sales Engineer της WatchGuard, παρουσίασε τις παγκόσμιες τάσεις κινδύνων, με ιδιαίτερη αναφορά και ανάλυση στην πιο επίκαιρη επίθεση Uber Hack, αναδεικνύοντας παράλληλα τις λύσεις της WatchGuard που προστατεύουν από αυτές τις επιθέσεις. Τα στελέχη της Digital SIMA και της SIMA Security παρουσίασαν τις νέες τεχνολογίες της WatchGuard, ανέδειξαν εργαλεία προστασίας των τηλεργαζομένων και τέλος προέβαλαν τον ρόλο του firewall στη μεθοδολογία των Security Audit και Penetration Test.

Τεύχος 185

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design