ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Φεβρουαρίου 2022 06:48

Ολοκληρώθηκε το πρώτο web event για τους μετόχους της CPI Α.Ε.

Το πρώτο web event που πραγματοποίησε η CPI A.E. για τους μετόχους της εγκαινίασε μια πιο δραστήρια επικοινωνία μαζί τους. Η CPI A.E. θεωρεί τους μετόχους της αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής της δράσης και επιθυμεί να γίνουν πρεσβευτές των δράσεών της.

Κατά τη διάρκεια του event παρουσιάστηκαν η ιστορία της εταιρείας, το όραμα και οι αξίες της, η Διοικητική Ομάδα και τα προϊόντα και οι λύσεις που παρέχει στην αγορά. Στη συνέχεια, αναλύθηκαν οι βασικοί οικονομικοί δείκτες που αποτυπώνουν την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, καθώς φυσικά και το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.

Ο Άρης Παπαθάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της CPI, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκίνησε η υλοποίηση του πλάνου εξωστρέφειας προς το επενδυτικό κοινό. Το πρώτο βήμα φυσικά ήταν να επικοινωνήσουμε με τους μετόχους μας που μας έχουν στηρίξει αυτά τα χρόνια και έγινε μια καλή αρχή για μια πιο συνεπή επικοινωνία για την πορεία της εταιρείας και τα μελλοντικά μας σχέδια.

Τεύχος 12

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design