ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Μαΐου 2023 06:55

Ολοκληρωμένες λύσεις για το Wi-Fi κάθε επιχείρησης φιλοξενίας από τη Ruijie Reyee

Η διαδρομή προς την επιτυχία για κάθε επιχείρηση φιλοξενίας ξεκινά από τη δημιουργία στιβαρών θεμελίων σε κάθε τομέα. Στον τομέα της επικοινωνίας αυτό ξεκινά με το ασύρματο δίκτυο της επιχείρησης, το οποίο πρέπει να ταιριάζει και να εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο της επιχείρησης, όσο και των επισκεπτών, που το 2022 απαιτούν την ταχεία, αξιόπιστη και ασφαλή σύνδεση στο Wi-Fi του ξενοδοχείου τους. Η PartnerNET σε συνεργασία με την Ruijie Reyee, έρχεται να προτείνει μια σειρά νέων λύσεων για κάθε επαγγελματικό δίκτυο.

Access Points, routers και wireless bridges της Ruijie Reyee αποτελούν την γκάμα επιλογών που διαθέτει ένας επαγγελματίας για την υλοποίηση μιας ισχυρής και αποδοτικής λύσης Wi-Fi. Αρχικά, ρίχνοντας μια ματιά στον κατάλογο των Access Points της Ruijie Reyee μπορούμε να εντοπίσουμε το κατάλληλο AP για την κάθε περίπτωση. Τα Access Points της σειράς RGRAP1200, καθώς και αυτά της σειράς RGRAP2200 αποτελούν αξιόπιστες και καλαίσθητες λύσεις για κάθε δωμάτιο, ή εσωτερικό χώρο ξενοδοχείου, χάρη στη σταθερή και ταχεία ασύρματη σύνδεση που προσφέρουν, μέσω της τεχνολογίας Wi-Fi 5, αλλά και στον κομψό και διακριτικό σχεδιασμό τους. Από την άλλη, αν αναζητείτε τις υψηλότερες αποδόσεις σε ταχύτητα σύνδεσης και σε ταυτόχρονη εξυπηρέτηση χρηστών, για τους εσωτερικούς χώρους της επιχείρησης, η σειρά RGRAP2260 είναι για εσάς. Τα Access Points της σειράς αυτής συνδυάζουν όλα τα προαναφερθέντα εξωτερικά χαρακτηριστικά της σειράς RG-RAP2200, με την ισχύ της τεχνολογίας Wi-Fi 6, μέσω της οποίας μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα να προσφέρετε κορυφαίες υπηρεσίες Wi-Fi σε κάθε επισκέπτη σας. Τέλος, το RGRAP6262(G) είναι το χαρακτηριστικότερο Access Point της Ruijie Reyee, χάρη στο φουτουριστικό UFO design που διαθέτει. Πρόκειται για ένα Wi-Fi 6 AP εξωτερικού χώρου, ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων, ανοιχτών χώρων της επιχείρησής σας, όπως το parking, ο κήπος, ο χώρος της πισίνας, ανοιχτά γήπεδα και πολλά ακόμη.

Επιπλέον, η Ruijie Reyee διαθέτει μία σειρά routers, τα οποία είναι αναμφισβήτητα η καταλληλότερη λύση για την υποστήριξη του Wi-Fi δικτύου μικρών ξενοδοχείων, bungalows, βιλών, διαμερισμάτων και άλλων εγκαταστάσεων. Οι συσκευές της σειράς RGEG105G αποτελούν την οικονομική και παράλληλα αξιόπιστη λύση στο κομμάτι των routers. Για ευρύτερες και απαιτητικότερες εγκαταστάσεις η Ruijie Reyee διαθέτει τα RG-EW1800GX PRO και RG-EW3200GX PRO. Πρόκειται για δύο πολύ ισχυρά Wi-Fi 6 Mesh routers, τα οποία χάρη στην εμβέλεια του σήματος που διαθέτουν, δίνουν την αίσθηση της κατάργησης τοίχων και άλλων αντικειμένων, που συνήθως στέκονται εμπόδιο στις υψηλές ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης στο δίκτυο. Τα δύο αυτά routers είναι ιδανικά για εγκατάσταση σε βίλες, μεγάλα διαμερίσματα και bungalows, ώστε να προσφέρετε κορυφαία εμπειρία Wi-Fi σε κάθε επισκέπτη.

Συνδεθείτε στο επίσημο portal της PartnerNET και ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα της Ruijie Reyee που προσφέρει, για την υλοποίηση ολοκληρωμένων δικτυακών λύσεων.

Τεύχος 282

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design