ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Απριλίου 2022 08:57

Οι 6 πιο έξυπνες λειτουργίες ασφαλείας για τις endpoint συσκευές

Οι επιθέσεις στις endpoint συσκευές των επιχειρήσεων από κακόβουλο λογισμικό αυξάνονται και στοχεύουν εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους.

Τι πρέπει όμως να περιλαμβάνει μια προηγμένη λύση για να παρέχει την καλύτερη προστασία για την αντιμετώπιση των σημερινών κινδύνων στον κυβερνοχώρο;

Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι διαδικασίες που βασίζονται στο AI επιτρέπουν προηγμένη ανάλυση κακόβουλου λογισμικού και εντοπισμό γνωστών και άγνωστων απειλών.

Ασφάλεια βασισμένη στο cloud: Eνσωματώνει τεχνολογία και πληροφορίες που απαιτούνται για προηγμένη πρόληψη, εντοπισμό, περιορισμό και απόκριση σε απειλές.

Δυνατότητες «καταδίωξης» απειλών: Προσθέτει άλλο επίπεδο ανάλυσης και έρευνας για τον εντοπισμό επιτιθέμενων.

Αυξημένη ορατότητα: Τα διαθέσιμα δεδομένα επιτρέπουν γρήγορη δράση για τον περιορισμό της έκθεσης.

Εφαρμογή Zero-Trust: Επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση, τον εντοπισμό και την ταξινόμηση όλων των δραστηριοτήτων για την αποκάλυψη και τον αποκλεισμό ανώμαλων συμπεριφορών χρηστών, μηχανών και διαδικασιών.

Απλοποιημένη διαχείριση: Η προηγμένη ασφάλεια δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από σύνθετη διαχείριση και λειτουργία για την ασφάλεια των endpoints.

Tο Panda Adaptive Defense 360, παρέχεται από την Data Ally και φέρνει περισσότερο αυτοματισμό, και επιτρέπει την ενεργοποίηση πολλαπλών σταδίων άμυνας για γρήγορη δράση και περιορισμό της έκθεσης σε γνωστές και άγνωστες απειλές.

Τεύχος 45

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design