ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Φεβρουαρίου 2023 06:59

Οι συσκευές THINQ UP έλαβαν πιστοποίηση από την UL

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι η διαδικασία ενημέρωσης λογισμικού για τις οικιακές συσκευές ThinQ UP έλαβε την πιστοποίηση Software Update Process από την UL Solutions.

Η νέα αυτή πιστοποίηση, η πρώτη της LG που αφορά στις ενημερώσεις λογισμικού, επιβεβαιώνει την αξιοπιστία τής διαδικασίας ενημέρωσης λειτουργιών για προϊόντα, όπως LG ThinQ UP μοντέλα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων, καθώς και του ψυγείου και έρχεται μετά την πιστοποίηση Algorithm Reproducibility της UL για την λειτουργία Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD). Τα προϊόντα ThinQ UP της LG, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως φέτος, μετά το λανσάρισμά τους στη Νότια Κορέα το 2022, αναβαθμίζονται διαρκώς με νέες λειτουργίες και εφαρμογές.

Οι ενημερώσεις λογισμικού είναι εύκολο να εγκατασταθούν και είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή ThinQ, η οποία παρέχει ακόμη και εξατομικευμένες προτάσεις λειτουργιών με βάση το ιστορικό χρήσης. Με τις εξατομικευμένες συσκευές ThinQ UP της LG οι καταναλωτές απολαμβάνουν τις πιο πρόσφατες λειτουργίες, χωρίς να χρειάζεται να στρέφονται συνεχώς σε μια καινούργια συσκευή.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν, ποιές ThinQ UP λειτουργίες θέλουν να εγκαταστήσουν ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες και συνθήκες. Οι κάτοχοι κατοικιδίων, για παράδειγμα, μπορούν να κατεβάσουν το Pet Care Course στο πλυντήριό τους, το οποίο έχει προσαρμοστεί, ώστε να αφαιρεί από τα ρούχα αποτελεσματικά λεκέδες που σχετίζονται με τα κατοικίδια και οσμές. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τις φορές που είναι αδύνατο να αδειάσετε το πλυντήριο αμέσως μετά το τέλος του κύκλου, η λειτουργία Laundry Saver διατηρεί τον κάδο σε περιστροφή για να αποτρέψει το τσαλάκωμα των ρούχων. Μπορεί ακόμη να κάνει ένα επιπλέον ξέβγαλμα ή στύψιμο μετά τον κύκλο, αν χρειαστεί. Οι χρήστες του ψυγείου ThinQ UP μπορούν να προσθέσουν την λειτουργία Improved Nighttime Brightness Control, η οποία ρυθμίζει τον φωτισμό του ψυγείου τη νύχτα σε ένα πιο απαλό, ήπιο φως.

«Η πιστοποίηση της UL Solutions επιβεβαιώνει την ευκολία και την αξιοπιστία της εγκατάστασης προσωποποιημένων αναβαθμίσεων του LG ThinQ UP», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η LG θα παρουσιάζει συνεχώς νέες λειτουργίες του ThinQ UP για να προσφέρει διαφοροποιημένη αξία και καλύτερη ζωή στο σπίτι» συμπλήρωσε.

Τεύχος 229

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design