ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Ιανουαρίου 2023 06:53

Οι συμμετοχές στην έκθεση Salonica Electronix 2023 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! 

Οι συμμετοχές στην κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και ξενοδοχειακών εφαρμογών, Salonica Electronix 2023, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία! 

Η Salonica Electronix 2023, που για πρώτη φορά φέτος διοργανώνεται ως κλαδική έκθεση στη Θεσσαλονίκη – μέχρι τώρα την είχατε γνωρίσει ως συνέδριο – θα διεξαχθεί Παρασκευή και Σάββατο στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel! Η έκθεση συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023

Ήδη οι τεχνικοί και οι εγκαταστάτες της Βόρειας Ελλάδας έχουν αρχίσει να ενημερώνονται για τη διοργάνωση της έκθεσης και όλη η αγορά της Μακεδονίας αποδέχεται με μεγάλη χαρά την πρόσκλησή μας για τη Salonica Electronix 2023. 

Το πλάνο της Salonica Electronix 2023 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, και είναι εντυπωσιακό πως όλο και περισσότεροι επαγγελματίες του κλάδου επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εκθέτες! 

Ωστόσο, οι μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους, οι οποίες με αλφαβητική σειρά είναι οι ACCORDIA, ADESCO, AKATOS, ALPHA, ARK, AstraSat, ATLAS SECURITY, ELECTRONICS, BLUE TECHNOLOGIES, DIGITAL INNOVATIONS, DIVICO SECURITY, ELECTROSYSTEMS, EUROGUARD, FORCE, FT ELECTRONICS, GI SECURITY, GRANDE, IASCOM, IDComs, INTERTECH, ΗΛΚΑ, KEEPER GROUP, LEMCO, MEGAGUARD, MICROLINK, MISTRAL ANTENNA SYSTEMS, NSC HELLAS, PARTNERNET, ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY, RAKSON, SECTOR SECURITY, SIGMA SECURITY, SIGNAL, SOLO SECURITY, TECNOHELLAS, TELERGO, TERRACOM, TRONIX, ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. 

Χορηγοί της έκθεσης είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW

Τεύχος 211

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design