26 Απριλίου 2023 06:43

Οι λύσεις Cisco Umbrella και Cisco DUO ενισχύουν την εταιρική σας ασφάλεια

Η συχνότητα των κυβερνοεπιθέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο εκτιμάται κατά μέσο όρο κοντά στα 39 δευτερόλεπτα, ενώ η συνολική οικονομική ζημιά από τις παραβιάσεις δεδομένων -μόνο για το 2021 – υπολογίζεται πως ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια δολάρια! Τα νούμερα αυτά φαντάζουν τρομακτικά, αλλά το πλέον τρομακτικό είναι πως αυτά αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά ακόμα και εντός του 2023.

Ενώπιον αυτής της κρισιακής συνθήκης, η Ιnfo Quest Technologies, προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι (voucher) για δύο εκ των κορυφαίων λύσεων κυβερνοασφαλείας της Cisco. Συγκεκριμένα, με την εξαργύρωση του voucher οι επωφελούμενοι/ες μπορούν να αποκτήσουν με έως 90% επιδότηση τις λύσεις Cisco Umbrella και Cisco DUO, ιδανικές ιδιαίτερα για όσες επιχειρήσεις υιοθετούν μοντέλο υβριδικής εργασίας. Οι λύσεις Cisco Umbrella και Duo είναι διαθέσιμες στο πλαίσιο του Προγράμματος Ι  «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.

Πιο αναλυτικά, τα τεχνικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες των λύσεων Umbrella και DUO μπορούν να περιγραφούν ως εξής:

Cisco Umbrella: «Ομπρέλα» προστασίας από τις κυβερνοαπειλές

Το Cisco Umbrella συνιστά μια σύγχρονη λύση κυβερνοασφάλειας στηριζόμενη στην τεχνολογία cloud, εύκολη στη χρήση της από διαχειριστές που βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός του εταιρικού δικτύου. Ενσωματώνει και συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες χαρίζοντας έτσι τη δυνατότητα επέκτασης της ασφάλειας των δεδομένων ακόμα και σε όσες συσκευές και χρήστες είναι απομακρυσμένοι.

Πιο συγκεκριμένα το Cisco Umbrella προσφέρει σε μια επιχείρηση τα κάτωθι πλεονεκτήματα:

• Καθολική επίβλεψη καιορατότητα όλων των συσκευών, απομακρυσμένων ή on-site και των cloud υπηρεσιών της επιχείρησης.

• Υψηλή προστασία, εντός και εκτός δικτύου, από επιθέσεις phishing, malware, και ransomware.

• Γρήγορη ανταπόκριση απέναντισε τρέχουσες και αναδυόμενες απειλές.

Καλύτερη απόδοση και ικανοποίηση του end-user.

Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία δικτύου χάρη στην ευέλικτη cloud αρχιτεκτονική της Umbrella που διατηρεί την απόδοση του δικτύου γρήγορη και τις συνδέσεις ασφαλείς.

Αξίζει να σημειωθεί,πως η λύση CISCO Umbrella δύναται να εξυπηρετήσει και να προσφέρει ευελιξία, ορατότητα και έλεγχο τόσο στις πλέον μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες πιθανότατα δεν διαθέτουν εξειδικευμένο τμήμα IT, έως και στις πλέον μεγαλύτερες πολυεθνικές.

Cisco DUO: Μέγιστη ασφάλεια για πιστοποίηση και ασφαλή πρόσβαση χρηστών

Το Cisco DUO, μία επίσης cloud-based πλατφόρμα ασφάλειας, αυθεντικοποιεί και ελέγχει τους χρήστες  των ΙΤ υποδομών της εταιρίας και προστατεύει την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και συσκευές από πιθανούς εισβολείς.

Ως μέρος της ολοκληρωμένης «αλυσίδας» προϊόντων κυβερνοασφαλείας της Cisco, το DUO βοηθά τον εκάστοτε οργανισμό να αυξήσει το επίπεδο ασφαλείας του .

Τι πετυχαίνουν οι οργανισμοί με το Cisco DUO:

Το Cisco DUO επαληθεύει την ταυτότητα του χρήστη με τη μέθοδο Multi-Factor Authentication (MFA). Σε συνδυασμό με τα device health checks για τις συσκευές των χρηστών, παρέχει διαρκή έλεγχο με σκοπό την προστασία από κλεμμένα credentials και επικίνδυνες συσκευές καθώς και από παραβιάσεις δεδομένων.

Αυτός ο συνδυασμός « εμπιστοσύνης» μεταξύ του χρήστη και της συσκευής χτίζει μια ισχυρή βάση για ένα zero-trust security μοντέλο και αφορά όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πακέτα του Cisco DUO που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cisco Umbrella και το Cisco DUO, επικοινωνήστε μαζί μας στο d.networking@info.quest.gr ή στο cisco@info.quest.gr.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design