ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Ιουλίου 2022 06:54

Οθόνη ViewSonic ColorPro VP2786-4K
Πιστοποίηση Fogra για μοναδική ακρίβεια χρωμάτων

Η ViewSonic Corp. ανακοινώνει τη νέα επαγγελματική οθόνη με πιστοποίηση Fogra, την ColorPro®VP2786-4K. Με 100% κάλυψη του Adobe RGB, προσφέρει ολοζώντανη αναπαραγωγή χρωμάτων σε όλα τα ψηφιακά και έντυπα μέσα. Η οθόνη διαθέτει το ολοκαίνουριο ColorPro Sense® software, το οποίο αυτόματα προτείνει συνδυασμούς από τη βιβλιοθήκη χρωμάτων της Pantone®, ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στο όραμα του δημιουργού. Είναι επίσης εξοπλισμένη με το διαισθητικό ColorPro Wheel™ για λεπτομερή έλεγχο και διαχείριση χρωμάτων.

Το ColorPro VP2786-4K monitor καλύπτει το 100% της χρωματικής γκάμας Adobe RGB, προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια για πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα. Η κάλυψη του 98% του κινηματογραφικού επιπέδου χρωματικού χώρου DCI-P3 προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα για την επιλογή της ιδανικής απόχρωσης. Με πραγματικό βάθος 10-bit, οι creators μπορούν να αναμένουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο διαφορετικά χρώματα, για εκπληκτικά και πλούσια γραφικά.

Το VP2786-4K monitor έχει λάβει πιστοποίηση από τον πιο αξιόπιστο, παγκόσμιο οργανισμό Fogra, ο οποίος εγγυάται την απόλυτη χρωματική αναπαραγωγή από την οθόνη μέχρι την τελική εκτύπωση.

Επιπρόσθετα, ο διαισθητικός, χρωματικός αισθητήρας φακού ColorPro Wheel™, δίνει τη δυνατότητα στους creators να καλιμπράρουν την οθόνη τους και να ελέγχουν τις ρυθμίσεις OSD, για αποτελεσματικό workflow απλά με το γύρισμα ενός διακόπτη, ενώ είναι συμβατός και με τα Adobe Creative suite και Capture One editing software. Το αποσπώμενο, μαγνητικό κάλυμμα της οθόνης παρέχει άμεση σκίαση, για την εξάλειψη του ανεπιθύμητου φωτός από το περιβάλλον, ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη εστίαση.

Τεύχος 104

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design