ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Φεβρουαρίου 2023 06:43

Ξεκινούν οι αιτήσεις των ΜμΕ για το νέο ΕΣΠΑ

Η περίοδος υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ψηφιακού μετασχηματισμού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) ξεκινάει σήμερα Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023. Η αξιολόγηση των προτάσεων χρηματοδότησης θα είναι άμεση και τα επενδυτικά σχέδια θα αξιολογούνται με τη σειρά που υποβάλλονται (FIFO) μέχρι εξάντλησης του προϋπολογισμού της εκάστοτε δράσης.

Οι τρεις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού για ΜμΕ είναι οι εξής:

Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: Συνολικός ενισχυόμενος προϋπολογισμός: από 18.000 ευρώ έως και 30.000 ευρώ. Η δράση αυτή καλύπτει στοχευμένες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αφορά επίσης την αγορά της βιομηχανίας. Συμπεριλαμβάνει και τη δυνατότητα εγκατάστασης ενός νέου ή αναβάθμισης του υπάρχοντος συστήματος ERP που διαθέτει η ενδιαφερόμενη εταιρεία, με συστήματα εξελιγμένης λειτουργικότητας.

Προηγμένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: Συνολικός ενισχυόμενος προϋπολογισμός: από 50.000 ευρώ έως και 650.000 ευρώ. Οι επιλέξιμες δαπάνες περιλαμβάνουν: την προμήθεια σύγχρονων εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων και διαδικασιών (ERP), διαχείρισης πελατών και εφοδιαστικής αλυσίδας, εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, βελτιστοποίησης της παραγωγής, αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, ψηφιακού ελέγχου εγκαταστάσεων. Περιλαμβάνουν επίσης τη λήψη υπηρεσιών που συνδέονται με τη ψηφιακή αναβάθμιση (μελέτες, συμβουλευτική κ.λπ.).

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιχμής ΜμΕ: Συνολικός ενισχυόμενος προϋπολογισμός: από 200.001 ευρώ έως και 1.200.000 ευρώ.

Τεύχος 234

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design