18 Μαΐου 2023 06:49

Ξεκινάει η δραστηριότητα της Naval Group Hellas στην Ελλάδα

Όπως ανακοινώθηκε, η νέα θυγατρική της Naval Group Hellas στην Ελλάδα, που ανακοινώθηκε στα τέλη του 2022, τέθηκε επίσημα σε λειτουργία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η δημιουργία της 100 % θυγατρικής Naval Group Hellas είναι πλήρως ενσωματωμένη στη διαδικασία ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής και της γαλλικής βιομηχανίας.

Κύριες δραστηριότητες της θυγατρικής θα είναι:

• Να μεγιστοποιήσει τις τοπικές σχέσεις με τις ελληνικές εταιρείες στο πλαίσιο του προγράμματος FDI φρεγατών και για άλλα ναυτικά έργα.

• Να διεξάγει δραστηριότητες Υποστήριξης για τις φρεγάτες FDI και άλλα πλοία του πολεμικού ναυτικού, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών του γαλλικού πολεμικού ναυτικού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

• Να αναπτύξει έργα Έρευνας & Ανάπτυξης σε συνεργασία με Έλληνες εταίρους.

Στη στελέχωση της εταιρείας θα ενσωματωθούν Γάλλοι και Έλληνες μηχανικοί και τεχνικοί, με μεταφορά τεχνογνωσίας στους τομείς της ναυπήγησης και συντήρησης πλοίων του πολεμικού ναυτικού.

Με τα γραφεία της στον Δήμο Αθηναίων Αττικής, η Naval Group Hellas διοικείται από τον Benoît Chapalain, ο οποίος εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2022 για να συντονίσει την ανάπτυξη του σχεδίου Ελληνικής Βιομηχανικής Συμμετοχής που διεξάγει η Naval Group στο πλαίσιο του προγράμματος των φρεγατών FDI, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τεύχος 287

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design