ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαΐου 2022 06:48

Ντεμπούτο στην Ελλάδα για την Exp Realty, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην ιστορία του real estate

Η eXp Realty®, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αμερικανική εταιρεία real estate, που ειδικεύεται στην μεσιτεία κατοικιών και η βασική θυγατρική της eXp World Holdings, (Nasdaq: EXPI), έκανε το ντεμπούτο της στην Ελλάδα. Η eXp Realty δραστηριοποιείται πλέον σε 21 αγορές με περισσότερους από 80.000 συνεταίρους μεσίτες ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Η ελληνική εταιρεία της eXp θα διευθύνεται από τον Νίκο Μανoμενίδη, ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος στο Δίκτυο Ενώσεων Ακινήτων Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής, ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Πιστοποιημένων Επαγγελματιών Ακινήτων Ελλάδος και διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα.

H eXp World Holdings επιβραβεύει τους επαγγελματίες του real estate με μετοχές που συνεισφέρουν στη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας.

Η μεσιτεία που βασίζεται στο cloud αξιοποιώντας τη Virbela, μια τρισδιάστατη εικονική πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στους μεσίτες της εταιρείας να επικοινωνούν, να «συναντιούνται» και να διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Metaverse.

Τεύχος 63

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design