ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Μαΐου 2023 06:55

ΝΕΟ LG Ultragear Gaming Monitor για επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics ανακοίνωσε την προσθήκη της τελευταίας gaming οθόνης, την LG 27GR75Q-B. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία gaming με προηγμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν μια συναρπαστική οπτική εμπειρία.

Εξοπλισμένη με πάνελ QHD IPS 27 ιντσών, η LG 27GR75Q-B διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 165Hz, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για παιχνίδια με έντονο ρυθμό, που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά και ακριβείς κινήσεις. Οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στους αντιπάλους και να στοχεύσουν πρώτοι στον στόχο, χάρη στον υψηλό ρυθμό ανανέωσης, που τους επιτρέπει να βλέπουν γρήγορα το επόμενο καρέ και να απολαμβάνουν ομαλή και αδιάλειπτη οπτική απεικόνιση.

Η LG 27GR75Q-B υποστηρίζει, επίσης, το πρότυπο HDR10 με sRGB 99% (Standard), παρέχοντας στους παίκτες μια ρεαλιστική οπτική εμπειρία. Με γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms (GtG)1, αυτή η οθόνη προσφέρει μια συνεχή και χωρίς καθυστερήσεις εμπειρία gaming, που εξασφαλίζει ότι κάθε στιγμή είναι γρήγορη και γεμάτη δράση.

Το νέο monitor, που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί επίσημα από την NVIDIA, είναι συμβατό με την τεχνολογία G-SYNC, ελαχιστοποιώντας τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο, για μια εμπειρία παιχνιδιού με ομαλή και γρήγορη κίνηση. Παράλληλα, με την τεχνολογία FreeSyncTM Premium, οι gamers μπορούν να βιώσουν απρόσκοπτη, ρευστή κίνηση σε παιχνίδια υψηλής ανάλυσης και γρήγορου ρυθμού, καθώς μειώνει σημαντικά το «σπάσιμο» της οθόνης και την καθυστέρηση. Τέλος, η ρυθμιζόμενη βάση υποστηρίζει την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης για πιο άνετο gaming.

Τεύχος 283

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design