ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Σεπτεμβρίου 2022 06:51

Νέο NBA App από τη Microsoft

Το NBA ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του ανανεωμένου παγκόσμιου NBA App, τον ολοκληρωμένο προορισμό για τους φιλάθλους του NBA κάθε ομάδας. Με εντελώς νέες δυνατότητες εξατομίκευσης, το NBA App θα παρέχει αναλυτικό περιεχόμενο από κάθε αγώνα του NBA και θα διαθέτει βίντεο τύπου social, ακυκλοφόρητα behind-the-scenes και πρόσβαση σε παίκτες και ομάδες, νέες και υπάρχουσες εκπομπές και σειρές και δωρεάν πρόσβαση στο αρχείο του NBA. Το NBA App – προϊόν της NBA Digital, της κοινής επιχείρησης του πρωταθλήματος με την Turner Sports – είναι διαθέσιμο δωρεάν για κατέβασμα.

Το NBA App τροφοδοτείται από τη νέα ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα του NBA, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft, τον επίσημο συνεργάτη του NBA σε θέματα cloud και τεχνητής νοημοσύνης. Το NBA App περιλαμβάνει τώρα έναν κομψό νέο σχεδιασμό και μια πρώτη στο είδος της εμπειρία For You, με συστάσεις περιεχομένου που βασίζονται στις προτιμήσεις των φιλάθλων και την εξατομίκευση που υποστηρίζεται από το Microsoft Azure και το Azure AI. Μέσα από τη σελίδα της εφαρμογής For You, οι φίλαθλοι μπορούν να αξιοποιήσουν ένα βίντεο με κάθετη κύλιση, που περιλαμβάνει στιγμιότυπα σε πραγματικό χρόνο από όλους τους αγώνες του NBA που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι συνδρομητικές προσφορές του πρωταθλήματος – NBA League Pass και NBA TV – θα ενσωματωθούν στο NBA Αpp, δίνοντας στους φιλάθλους τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά παιχνίδια και στιγμιότυπα και να ελέγχουν αποτελέσματα, στατιστικά στοιχεία και βαθμολογίες. Για τους συνδρομητές του NBA League Pass, τα ζωντανά streams θα διαθέτουν υψηλότερη ποιότητα βίντεο, χαμηλότερη καθυστέρηση και ανεμπόδιστη εμπειρία χρήστη προς το ζωντανό περιεχόμενο του NBA.

Τεύχος 140

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design