ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Νοεμβρίου 2022 06:54

Νέο Kit συναγερμού από την G.I. Security

Ένα νέο Kit συναγερμού θα βρείτε διαθέσιμο από την G.I. Security. Το Kit περιλαμβάνει το κέντρο συναγερμού CADDX NXG-8 με ενσωματωμένο IP 8-48 ζώνες, έναν μετασχηματιστή και 3 νέους ανιχνευτές από την Optex της σειράς FlipX. Ο νέος υβριδικός πίνακας NXG8 της CADDX υποστηρίζει 8 ζώνες με δυνατότητα επέκτασης έως 48 ζώνες.

Διαθέτει 2 ξεχωριστά bus για σύνδεση συμβατών περιφερειακών συσκευών τόσο της σειράς NetworX, όσο και της σειράς xGen. Με την προσθήκη ασύρματου δέκτη (868MHz ή 433MHz) μπορεί να δεχθεί έως 48 ασύρματα αισθητήρια και 16 keyfobs. Ενσωματώνει 10/100Base-T IP/LAN για επικοινωνία με κέντρο λήψης σημάτων και προγραμματισμό και διαχείριση μέσω της εφαρμογής Ultrasync+. Δέχεται διπλασιασμό ζωνών, έχει 8 partition, παίρνει 100 χρήστες (με 4 ξεχωριστά profile ανά χρήστη) και καταγράφει έως 1024 συμβάντα στη μνήμη του. Διαθέτει 4 εξόδους ανοικτού συλλέκτη, 1 έξοδο για σειρήνα (Bell) και μία για τροφοδοσία πυρανιχνευτών SMOKE. Οι ανιχνευτές, έρχονται με εμβέλεια που αγγίζει τα 12 μέτρα απόσταση και γωνία κάλυψης τις 85 μοίρες σε κουρτίνα με περιστροφή του φακού. Οι ανιχνευτές διπλής τεχνολογίας της Optex διαθέτουν σύγχρονα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες προσφέροντας υψηλή αξιοπιστία στις εγκαταστάσεις.

Τεύχος 175

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design