ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Δεκεμβρίου 2022 06:59

Νέο IPS Full HD Monitor της LG

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει το νέο IPS Full HD monitor 24ML600S-W, που ξεχωρίζει για την απόδοση ρεαλιστικών χρωμάτων από κάθε γωνία θέασης, καθώς και για τις προηγμένες λειτουργίες του, που συμβάλλουν σε μια άνετη εμπειρία χρήσης. Καθώς ενσωματώνει IPS panel, το νέο monitor της LG αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες φωτογράφους και δημιουργούς βίντεο, αλλά και για καθηλωτική εμπειρία gaming.

Η τεχνολογία IPS ελαχιστοποιεί τον χρόνο απόκρισης, βελτιώνει την ποιότητα των χρωμάτων και οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν από οποιαδήποτε γωνία θέασης χωρίς ποιοτικές απώλειες. Το νέο LG monitor 24ML600S-W διαθέτει τη λειτουργία Flicker Safe, η οποία σχεδόν μηδενίζει το τρεμόπαιγμα στην οθόνη, συμβάλλοντας σε μια ξεκούραστη πολύωρη παραμονή μπροστά στην οθόνη. Ο χρήστης μπορεί να εργάζεται άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για ευκολότερο περιβάλλον χρήσης, το IPS monitor της LG διαθέτει το OnScreen Control, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την επιφάνεια εργασίας με τη διαιρούμενη οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ του ποντικιού. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης της οθόνης για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία. Τέλος, το συγκεκριμένο monitor, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel

Τεύχος 197

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design