ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Μαρτίου 2022 06:53

Νέο dark store της Wolt Market στην Πάτρα

του Χάρη Ματθαίου

Η Wolt Market διευρύνει το δίκτυό της με γρήγορους ρυθμούς, επεκτείνοντας τη γεωγραφική της εμβέλεια προς τη δυτική Ελλάδα. Με το λανσάρισμα ενός νέου dark store στην Πάτρα που λειτουργεί από την περασμένη Παρασκευή και εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή της, η Πάτρα γίνεται πλέον η τρίτη πόλη της χώρας που διαθέτει καταστήματα της Wolt Market. Το νέο dark store της Πάτρας έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά από αυτά που άνοιξαν σε Γλυφάδα, Κατεχάκη και κέντρο Θεσσαλονίκης (κοντά στο Βαρδάρη), προσθέτοντας ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα του δικτύου που περιλαμβάνει επίσης Αθήνα (Νέο Κόσμο), Μαρούσι, Περιστέρι και Παπάφη (Κάτω Τούμπα) Θεσσαλονίκης. 

Τα dark stores του Wolt Market είναι ηλεκτρονικά super market που λειτουργούν 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 08:00 έως τις 00:00 και προσφέρουν πάνω από 2.500 κωδικούς που ανανεώνονται διαρκώς για να καλύπτουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Στόχος τους είναι να προσφέρουν ταχύτητα, ποικιλία και υψηλή εμπειρία πελατών, ενώ εξυπηρετούν περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων. Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιούνται εύκολα και απλά από το κινητό, μέσω της έξυπνης εφαρμογής Wolt που είναι διαθέσιμη στα καταστήματα App Store και Google Play Store. Οι πελάτες παραλαμβάνουν τα ψώνια του super market στην πόρτα τους μέσα σε 20-25 λεπτά με μια πρόσθετη συμβολική χρέωση 0,50 έως 2 ευρώ, ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Μπορούν να πληρώνουν είτε με κάρτα είτε μετρητά, αλλά και να επιλέγουν συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για την παράδοση των προϊόντων τους. Η εφαρμογή διαθέτει live tracking για παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο, ενώ για οποιαδήποτε απορία του ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί online με την εξυπηρέτηση πελατών, με μέσο χρόνο αναμονής 40 μόλις δευτερόλεπτα! 

Τα dark stores του Wolt Market είναι πλέον 8, ενώ στόχος της εταιρείας είναι να φτάσουν τα 11 έως το τέλος του έτους. 

Τεύχος 36

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design