ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Απριλίου 2023 06:59

Νέο τριφασικό Easy UPS Modular από τη Schneider Electric 

Η Schneider Electric παρουσιάζει το νέο τριφασικό Easy UPS Modular. Αυτό το ανθεκτικό σύστημα αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS) έχει σχεδιαστεί για την προστασία κρίσιμων φορτίων, προσφέροντας παράλληλα πιστοποιημένη λειτουργικότητα Live Swap από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης TUV. Το Easy UPS 3-Phase Modular διατίθεται με ισχύ εξόδου από 50-250 kW, με κλιμακούμενη διαμόρφωση N+1, ενώ υποστηρίζει και την αρχιτεκτονική και πλατφόρμα EcoStruxure, που προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο. 

Με την επεκτασιμότητα στο επίκεντρο του σχεδιασμού, το τριφασικό Easy UPS ακολουθεί το μοντέλο «pay as you grow», δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν το κεφάλαιο των επενδύσεών τους. Αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου Green Premium της Schneider Electric, το οποίο εξασφαλίζει ενεργειακή απόδοση, ανθεκτικότητα, ανακυκλωσιμότητα και διαφάνεια, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Επιπλέον, το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες όπως σχεδιασμό υψηλής απόδοσης, έξυπνη διαχείριση μπαταριών, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητες ελέγχου, καθιστώντας το μία από τις πιο οικονομικές και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις UPS που υπάρχουν στην αγορά. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το τριφασικό Easy UPS στην αγορά», δήλωσε ο Mustafa Demirkol, Αντιπρόεδρος Διαχείρισης και Μάρκετινγκ Data Center Solutions της Schneider Electric. «Αυτό το προϊόν παρέχει στους πελάτες πιστοποίηση Live Swap, με αρθρωτό σχεδιασμό και αξιοπιστία σε ένα βελτιστοποιημένο πακέτο επένδυσης. Η συνδεσιμότητά του παρέχει αίσθηση ασφάλειας, καθιστώντας το εύκολη και αξιόπιστη επιλογή για data centers και εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές». 

Το τριφασικό Easy UPS επιτρέπει στους πελάτες να μειώσουν τις κεφαλαιουχικές δαπάνες μέσω ενός βελτιστοποιημένου μοντέλου επένδυσης. Επιπλέον, ο προγραμματισμένος χρόνος διακοπής ελαχιστοποιείται σημαντικά μέσω αυτοδιαγνωστικών πιστοποιημένων από τρίτους Live Swapable μονάδων ισχύος και του κεντρικού στατού διακόπτη, αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία και τη διαθεσιμότητα σε μια συμπαγή βάση. Το τριφασικό Easy UPS είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση, κάνοντας έτσι τη διαδικασία ανάπτυξης πιο ομαλή. Το Easy UPS 3-Phase Modular αποτελεί μέρος της σειράς Easy UPS της Schneider Electric, το οποίο περιλαμβάνει βασικά χαρακτηριστικά καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών σε προσιτή τιμή. 

Τεύχος 273

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design