ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Ιουλίου 2022 06:55

Νέο κανάλι στο Youtube για το τμήμα Business Solutions της LG

To επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG απέκτησε νέο κανάλι στο YouTube, με περιεχόμενο για επαγγελματικά προϊόντα, όπως Digital Signage οθόνες, οθόνες υπολογιστών για εταιρική χρήση, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και επαγγελματικές λύσεις ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού. Ταυτόχρονα, παρουσιάζονται και προτάσεις προϊόντων της LG για τελικούς καταναλωτές, όπως κλιματιστικά, αντλίες θερμότητας, αλλά και οθόνες υπολογιστών.

Μέσα από υψηλής αισθητικής videos, το νέο YouTube κανάλι της LG Electronics Hellas Business Solutions δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τα επαγγελματικά προϊόντα και λύσεις της LG, τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και αναλυτικές παρουσιάσεις και εκπαιδευτικό υλικό.

Το νέο You Tube κανάλι της LG Electronics Hellas Business Solutions ακολουθεί τη δέσμευση της εταιρείας, για άμεση ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις που είναι διαθέσιμες στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design